Module IMROI voor Cogo

Voor de nieuwe generatie planvormers

Met de module IMROI biedt Cogo data collection de Brandweer een compleet nieuwe manier om Repressieve Object Informatie te verwerken. Thuis, onderweg of op kantoor. Op elke gewenste plek kan de Cogo app worden gebruikt voor het verwerken van informatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan van onze app.

Via een gebruiksvriendelijke interface wordt het verwerken van digitale planvorming een stuk eenvoudiger. De nieuwe module IMROI voor Cogo: Voor de nieuwe generatie planvormers.

De module IMROI voor Cogo data collection is een aanvulling op de generieke functionaliteit van de app. De module zorgt er voor dat planvormers werken volgens de specificaties van het InformatieModel Repressieve Object Informatie (IMROI).

Vrijblijvende demo

Neem contact op voor een vrijblijvende demo van onze app met de module IMROI

Uw gegevens

Cogo is de slimme en veelzijdige geodata registratie app, een gebruiksvriendelijke tool voor alle soorten gegevens. Elke medewerker kan zonder instructies deze app overal gebruiken om gegevens te verifiëren, nieuwe waarnemingen te registreren of te reageren op incidenten.

Cogo heeft een unieke manier om ruimtelijke gegevens vast te leggen: de gegevens worden direct op uw eigen GIS-omgeving opgeslagen via het open protocol WFS-T. Zo houdt u de controle over uw gegevens en krijgt u allerlei nieuwe mogelijkheden om uw gegevens te analyseren. Cogo volgt u niet en slaat uw gegevens ook niet elders op.

De app is beschikbaar in de App Store voor iPad en iPhone, de Play Store voor Android-apparaten en de Microsoft Store voor Windows-apparaten. Cogo is ook in de webbrowser te gebruiken als desktop-web-app